Home » Vakantiehuis huren Costa Blanca » Overwinteren Costa Blanca verhuur

Overwinteren Spanje

Overwinteren is voor langere periode elders verblijven. De voornaamste reden is om te ontsnappen aan het winterse weer in eigen land. Veel overwinteraars uit Nederland en België trekken hierdoor al heel veel jaren naar Spanje.

Vaak wordt gedacht dat je gepensioneerd moet zijn om te overwinteren maar niets in minder waar. Voor elke leeftijd is aan de Spaanse Costa wel iets te ontdekken en overwinteraars kom je in alle leeftijden tegen.

Spanje is geschikt voor elke overwinteraar. Het meest populaire gebied van Spanje om te overwinteren is de Costa Blanca. In de Costa Blanca is de gemiddelde dagtemperatuur in de winter 17 graden. En 17 graden met een strak blauwe lucht is een heerlijk temperatuurtje voor diegene die graag buiten is.

Voor de overwinteraar in Spanje is overal aan gedacht. Er is een zeer uitgebreide gezondheidszorg aanwezig die vooral gericht is op de overwinteraar. In veel centra treft u Nederlands sprekende artsen. En zijn deze niet aanwezig, dan bieden de centrums tolken aan.

Langs de kust van de Costa Blanca zijn er voor het vermaak diverse Nederlandstalige clubs. Deze clubs organiseren voldoende activiteiten voor een aangenaam verblijf aan de Costa Blanca. Te denken valt onder andere aan wandelen, fietsen, biljarten, bridgen en tennissen. Voor ieder wat wils.

In de vele cafés en eetgelegenheden is er vaak live muziek of een avondprogramma aanwezig. Veel ouderen genieten hier van een lekker glaasje wijn en dansen hier tot in de late uurtjes.

Een overwinteraar is niet op vakantie, maar verplaatst zijn/haar leven gedurende een flink aantal maanden naar een warm land. U moet overal eten, kleren kopen, uitgaan, etc. Heel veel kosten blijven dus gelijk, of u nu overwintert of niet. Er zijn twee extra kostenposten voor een overwinteraar: de reis naar de overwinterplek toe en de kosten van de huur van het verblijf ter plekke. Die twee kosten maken overwinteren duurder dan thuisblijven. Maar er wordt ook bespaard: In Nederland kan de kachel uit en in Spanje liggen de kosten voor levensonderhoud lager. Aan u de keuze of overwinteren iets voor is!

 

Overwinteren in Spanje

Wij bieden een aantal overwinter accomodaties of overwinter verhuur huizen aan. Dit zijn met name appartementen, bungalows en villa’s in de omgeving van de Costa Blanca Zuid. Een vakantiehuis is geschikt voor de overwintering wanneer dit huis beschikt over een verwarming. In tegenstelling tot een heerlijk aangenaam temperatuur met een zonnetje overdag kan het in de avonden nogal afkoelen en zelfs erg fris zijn.

Mocht u vragen hebben over het overwinteren in Spanje en dan met name aan de Costa Blanca. Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u goed adviseren en op zoek gaan naar een goede overwinter accommodatie.

Overwinteren Spanje vakantiehuizen

Hieronder vind u een aantal vakantiewoningen die wij ter beschikking hebben om te overwinteren in Spanje aan de Costa Blanca. Wij hebben enige tientallen vakantiewoningen in de verhuur voor overwinteren in Spanje.

overwinterenRolstoel welkom
  • Overwinteren Villa in Pilar de la Horadada / VDE-114OV
Villa€ 1.000 per maand
overwinteren
  • Overwinteren Appartement in Mil Palmeras / VDE-038OV
Appartement€ 725 per maand
overwinteren
  • Overwinteren Appartement in Cabo Roig / VDE-036OV
Appartement€ 725 per maand

Cabo Roig / VDE-036OV

  • 4
  • 70 m2
  • 2
  • 1
  • 500 m

Bekijk hier al onze overwinteren woningen