Home » Vakantiehuis huren Costa Blanca » Lange termijn verhuur Costa Blanca

Lange termijn huur Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een lang verblijf in een vakantiehuis, appartement of villa dan kan lange termijn verhuur de oplossing zijn. Uit onze ervaring van de afgelopen jaren is gebleken dat het aanbieden van lange termijn verhuur slechts onder bepaalde voorwaarden soepel kan verlopen. Voor zowel de huurder als de verhuurder kleven er risico’s aan het huren of verhuren van een vakantiehuis met een jaarcontract. Wij zijn een makelaarskantoor die kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit willen wij zowel richting de verhuurder als ook de huurder ten alle tijden kunnen uitdragen. Zeker met lange termijn verhuur kunnen het verschil in belangen van zowel huurder als verhuurder tot conflicten leiden. Deze zaken laten zich niet in lijvige contractstukken vangen. Wij hebben dan ook besloten om lange termijn verhuur niet meer actief aan te bieden.

Wij hebben een groot aanbod aan vakantiewoningen die wij voor een aantal maanden kunnen aanbieden. Sommige vakantiehuizen zijn beschikbaar voor een half jaar of langer. Wij adviseren u om te kijken naar ons aanbod aan overwinter vakantiehuizen.

Als een vakantiehuis voor langere termijn zoekt in de Costa Blanca, dan adviseren wij u om ons aanbod aan overwinter vakantiehuizen te bekijken. – Tip !

De maanden dat u voor een aantrekkelijke huurprijs een vakantiewoning voor een aantal maanden kunt huren is van november tot en met april. Deze vakantiehuizen hebben wij opgenomen onder het ons aanbod Overwinteren in Spanje.

Wij hebben veel mensen gesproken die direct iets van minimaal 1 jaar of meer willen huren. Ons advies is toch om eerst iets te huren voor maximaal een aantal maanden. U zult toch eerst willen ervaren of de omgeving waar het vakantiehuis zich bevindt u aanspreekt. Waarschijnlijk wilt u zich ook thuis kunnen voelen in een vakantiehuis als u een langere periode doorbrengt. Dit is iets heel persoonlijks en zult u eerst zelf moeten gaan ervaren.

Een aantal lange termijn verhuur Costa Blanca

overwinterenRolstoel welkom
  • Overwinteren Villa in Pilar de la Horadada / VDE-114OV
Villa€ 1.000 per maand

Bekijk hier al onze lange termijnverhuur woningen